navigatie overslaan
Vol verwachting klopt ons hart...

Sinterklaas intocht Holten

Sinterklaas bezoekt Holten op zaterdag 19 november. De Sint maakt samen met de pieten een rondrit door Holten.

+ 1 foto's

Sinterklaas heeft vorig jaar zo genoten van de vele kinderen, ouders, opa's en oma's langs de kant van de weg dat hij ook dit jaar weer een tour door Holten wil maken. De rondrit start na een officieel ontvangst van burgemeester Arco Hofland bij de huifkar. De Brandheultjes zorgen voor de muzikale omlijsting. Onderweg neemt Sint de tijd voor een handje of high five of maak snel een selfie met één van de vele pieten. Er zijn in totaal zo'n 25 pieten!

De rondrit eindigt bij het Sinterklaashuis op de Smidsbelt waar je de aankomende weken af en toe een kijkje kan komen nemen om een glimp van Sinterklaas en de pieten op te vangen.

De route van Sinterklaas

De tocht door het dorp duurt ongeveer twee uur. De precieze route vind je hieronder.

Kolweg > Lageweg > Dorsmolenweg > Pannebakkersstraat > Weversstraat > Industriestraat > H.J.Wansinkstraat > Oranjestraat > Pastoriestraat > Larenseweg > Beusebergerweg > Het Landeweerd > Liesenweg > Distelvlinder > Koolwitje > Aurelia > Distelvlinder > Aaltinksweg > Kon. Wilhelminastraat > Vrijheidslaan > Leizersweg > Gaardenstraat > Haarstraat > Larenseweg > Dorpsstraat

Wanneer