navigatie overslaan

Lekker een stuk wandelen, helemaal niks mis mee. Een goed idee zelfs! Kom wandelen in Rijssen-Holten, hier is een wandeling een beleving. Een netwerk van routes neemt je mee naar plekken die je nooit eerder zag. Er zijn heel veel wandelroutes beschikbaar. Korte, lange, hele steile, langs het water, met of zonder gids. Maar allemaal even prachtig! Vergeet niet af en toe de benen te strekken. Kan je direct genieten van al dat moois om je heen.

Wandel je ook mee?

Wandelevenementen

Op weg met een routekaart

Eén van de leukste manieren om Rijssen-Holten te ontdekken is per voet. Laat de drukte achter je, volg een prachtige wandelroute en ontdek de mooiste plekjes. Er ligt een uitgebreid wandelnetwerk waarmee je zelf je eigen route kan uitstippelen. De bijpassende wandelkaarten met alle knooppunten zijn te koop bij de Tourist Info's en de meeste accommodaties.

Kant-en-klare routes

Ben jij meer van de compleet uitgestippelde wandelroutes? De wandelroute Holterberg is een populaire route. Leuk feitje: deze route zette een aantal jaren geleden Rijssen-Holten als wandelgemeente op de kaart. Voor een wandeling met iets minder hoogteverschil kies je voor een route door de Beuseberg of Borkeld of langs de Regge.