In samenwerking met Tastoe

Hemelvaartfietstocht 2022

Het blijft traditie, ook dit seizoen kun je op Hemelvaartsdag weer dauwtrappen via het tiener- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn. Dit jaar in samenwerking met Tastoe Holten.

+ 1 foto's

Vanuit jongerencentrum ‘Hole-10’ wordt ook dit jaar weer een prachtige fietstocht uitgezet door Sijtse Meinsma, die elk jaar weer een prachtige route weet te maken. Er zal een route van ongeveer 45 km worden uitgezet, die je langs de mooiste plekjes zal voeren. Onderweg staan er een tweetal posten bemand door de jongeren van het tiener- en jongerenwerk, waar je even kan genieten van een kopje koffie en een lekker broodje, geheel verzorgt door Tastoe. Natuurlijk hoopt de organisatie op een heerlijk zonnige dag, maar weer of geen weer, de fietstocht gaat altijd door!

De fietstocht zal tussen 7.30 en 9.00 uur starten vanaf jongerencentrum ‘Hole-10’ aan de Tuinstraat 2 te Holten. De kosten voor de fietstocht bedragen € 7,50,- voor volwassenen en € 6,- voor iedereen tot 16 jaar. Dit is inclusief koffie/thee/ranja en broodjes.

De opbrengsten van de fietstocht komen ten goede aan het tiener- en jongerenwerk. Op dit moment zijn de jongerenwerkers in gesprek met de meewerkende jongeren om een mooie bestemming te vinden voor (spel)materiaal op het jongerencentrum.

Meld je aan

In verband met de voorbereidingen wil de organisatie in ieder geval graag van te voren weten hoeveel mensen zij kunnen verwachten bij de fietstocht en vraagt daarom graag je vooraf op te geven. Dit kan bij ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl. Kijk voor meer informatie op www.viaviewelzijn.nl.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs Volwassenen
€ 7,50

Deelnameprijs voor iedereen tot en met 16 jaar is €6,00.