navigatie overslaan
Ons Centrum Okkenbroek

Kunst van Hier tot Ginder; OverERVEN

Eigenlijk zijn het 3 kleine festivallocaties én Okkenbroekverbonden door een fietstocht door het mooie Sallandse landschap. Professioneel beeldend kunstenaars en studenten Aki/ArtEZ maken speciaal voor de locaties nieuw werk.

+ 1 foto's

Kunst & Theater op bijzondere locaties in het Sallandse landschap. Kunst van Hier tot Ginder is een bijzonder theater/kunstproject. De kerk van Okkenbroek, loonbedrijf Tuller, molen en tuin de Hegeman en het nieuwe melkveebedrijf Heerlijkheid Linde vormen de inspiratie en het decor voor speciaal gerealiseerde kunstwerken. Daarnaast is er een theater- en muziek-programmering.

OverERVEN

Het thema OverERVEN is een letterlijke verwijzing naar de fietstocht die over (boerderij) erven loopt, maar ook een verwijzing naar tradities en gebruiken die van generatie op generatie doorgegeven worden, zoals gebruiken, taal, recepten, muziek, rituelen, verhalen, ambachten etc.

Praktische informatie

Deelname 5,- p.p. inclusief 1 consumptie bij Ons Centrum in Okkenbroek. Kinderen t/m 16 jaar gratis. Het festivalbandje is beide dagen geldig. Dus neem de tijd per locatie óf kom gewoon twee dagen fietsen! De tijden van de voorstellingen worden aangegeven op de locaties!

NB: Je kan op alle locaties starten! Heerlijkheid Linde is het dichtst bij Deventer! De fietsroute is geheel bewegwijzerd. De route is 26 kilometer.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00

Entreeprijs is inclusief 1 consumptie
Kinderen t/m 16 jaar zijn gratis