navigatie overslaan
Met live muziek en streekmarkt

Bruisend Holten

Holten bruist weer! Op 25 september klinkt er live muziek op de Smidsbelt en in de Dorpsstraat én er is een streekmarkt. Kom genieten van al dat lekkers uit de buurt.

+ 1 foto's

De Smidsbelt in Holten leent zich uitstekend voor de streekmarkt. Bij de kraampjes zijn ambachtelijke producten te halen, eerlijk geproduceerd en stuk voor stuk smakelijk. Laat je eens verrassen door al het lekkers dat de streek te bieden heeft, en waag je eens aan de lokale lekkernijen. Je vindt er alles om een heerlijke maaltijd mee te bereiden, of gewoon om er lekker van te snoepen.

Bruisend Holten
Bruisend Holten

Alles is met hart en ziel geproduceerd. Van kaas tot yoghurt en van bier tot wijn. Wat is er nou lekkerder dan bewust en lokaal voedsel met een eigen verhaal? Zie, voel, ruik en proef de pure, eerlijke producten van de Borkeldzuivel, Vinoviccio, Foresta coffee and tea, Hoek Bier, Bierbrouwerij Tanklokaal, De Wijnkamer, Chateau Splo en Suydbroek vlees. Ook Vedan E-choppers zie je op de streekmarkt.

Klaar met struinen langs de kraampjes? Neem dan een lekker drankje op één van de terrassen. Er is live muziek van Michel Groenink, Sabine Gerrits en Maico.

Bruisend Holten 2022 is in samenwerking met: Nijkamp, Ristorante Altamura Holten, Klavertje, Pannekoekenbakker, Grand café 't Keuntje in Holten, Kelder Klasse, Tastoe Holten en Odessa.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
gratis