navigatie overslaan
Diverse (internationale) straatkunsten

Theater op Straat

Leuk voor jong en oud: Theater op Straat. Op de Smidsbelt is tussen 12.00 uur en 19.00 uur een grote variëteit aan internationale straatkunsten te bewonderen.

+ 1 foto's

Op deze dag bewonder je verschillende (inter)nationale straattheatergezelschappen in het centrum van Holten (op de Smidsbelt en het Kerkplein). Het evenement is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden is er veel moois te zien. Dit straattheater evenement wordt georganiseerd door de Holtense Handelsvereniging.

Programma Theater op Straat

Er is een gevarieerd programma samengesteld met ervaren artiesten uit binnen- en buitenland. Zoals Kira en Anders; een Duits/Deens duo, specialisten in hand-op-hand-acrobatiek. Een zes meter hoge Chinese mast ‘Burning Raspberries’ is een unieke vorm van straattheater waarbij koken, zingen en acteren samen komt.

Ben je benieuwd wat er toch in dat ‘oude pandje’ aan de Smidsbelt gebeurt? Rechts van Echte Bakker Nijkamp vind je nog een authentiek ingericht huisje waarvan velen denken dat het al jaren leeg staat, maar in werkelijkheid woont hier een uitzonderlijke familie.. die deze dag bezoek ontvangt!

Altijd al willen weten hoe je een levend standbeeld wordt? Grijp dan je kans tijdens de workshop levende standbeelden en ervaar hoe het is om een levend standbeeld te zijn! Akoestisch allround Trio sluit de dag muzikaal af.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis