navigatie overslaan
Hét zomerfeest van Rijssen

After Summer Festival

Hét zomerfeest van Rijssen, is een jaarlijks terugkerend evenement. Ieder jaar begin september gaat Rijssen en omstreken weer uit zijn dak op fantastische zomerse muziek met verschillende DJ's en een All Time Hits coverband!

+ 5 foto's

After Summer Festival! Hét zomerfeest van Rijssen is dit jaar terug met een tweedaags festival. Op vrijdagavond 2 september en zaterdag 3 september aanstaande gaat Rijssen en omstreken weer uit zijn dak op fantastische zomerse muziek.

Programma

De vrijdagavond wordt een knotsgekke avond met partyhoster Altijd Larstig & Rob Gasdr'op, De Gladjakker en Nederlands nieuwste Volkszanger Ammar komt de mooiste Nederlandstalige muziek zinge. Het feest is op vrijdag toegankelijk voor iedereen ouder dan 16 jaar.

Op zaterdagmiddag vindt het Rijssens Bedrijvenuurtje plaats en op zaterdagavond speelt de coverband Fragment muziek van alle tijden. Van 70’s, 80’s en 90’s tot de meest recente hits. Mooie muziek met een Brits randje, aangezien 2 van de 3 heren van deze band uit Groot-Brittannië komen. De minimumleeftijd is dan 18 jaar.

Wanneer

-
-

Prijzen

Voorverkoop
€ 7,50