Nieuwe wandeling met gids Wereldtijdpad

Wandeling 'De tijd van je leven'

Combineer wandelen met lopen door de tijd en sprokkel tijdens de nieuwe wandeling 'De tijd van je leven' bijzondere gebeurtenissen uit je leven bij elkaar.

+ 1 foto's

De geschiedenis ligt voor het oprapen tijdens de Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal. Door het Twentse en Sallandse landschap slingert sinds 2009 een wandelroute van 50 kilometer: het Wereldtijdpad. Het is oprecht een bijzonder pad, want je kan nergens anders zo veel geschiedenis tot je nemen in één wandeling.

'De tijd van je leven'

Speciaal voor de Beleefweek wordt de wandeling 'De tijd van je leven' toegevoegd aan het rijtje van themawandelingen van het Wereldtijdpad. Tijdens de wandeling loop je samen met andere wandelaars terug in de tijd, op zoek naar jaren die voor jou bijzonder zijn en gebeurtenissen die misschien wel een stempel op je leven hebben gedrukt. Ook jouw geboortejaar vind je bijvoorbeeld terug op één van de jaarpaaltjes. Dat je toen het daglicht zag staat er niet op, maar wel andere historische feiten die leuk zijn om te weten.

Floor Looy, de bedenker van het Wereldtijdpad, loopt mee en heeft een wandelgids voor je gemaakt waarmee je de tijd van je leven bij elkaar kan sprokkelen. Hoe leuk is het om je eigen herinneringen en belevenissen te verzamelen en te delen met degene die met je meewandelt?

Wandel mee!

De nieuwe wandeling 'De tijd van je leven' kan uitsluitend gewandeld worden in de Beleefweek Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal, op woensdag 5 oktober en zaterdag 8 oktober. De wandeling start om 10.00 uur, de inloop is om 9.45 uur bij Tourist Info Kulturhus Holten. Samen met de andere deelnemers en de gids wandel je naar de ‘Wereldtijdboom’ voor station Holten, via het Beukenlaantje richting de Holterberg en weer terug. Onderweg word je met afbeeldingen, vragen en puzzels geholpen je eigen levensverhaal te schrijven. Een verhaal waar je mee thuis kan komen!

Aanmelden vooraf is verplicht en kan door een mail te sturen naar info@visitrijssenholten.nl of kom tijdens openingstijden naar Tourist Info Kulturhus Holten. De wandeling is voor iedereen gratis. Of schuif na de wandeling aan bij de Pannekoekenbakker voor een drankje en pannenkoek voor maar €12,50. Geef bij aanmelding aan of je alleen komt wandelen of dat je het arrangement wil reserveren.

De wandeling 'De tijd van je leven' is een samenwerking van het Wereldtijdpad, De Pannekoekenbakker en Toerisme Rijssen-Holten.

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs
gratis

Deelnameprijs is inclusief koffie of thee onderweg.

Wandeling inclusief koffie of thee onderweg en na die tijd een drankje en pannenkoek: €12,50.