navigatie overslaan
Centrum Rijssen

Kinderkarten & Race simulator

Gegarandeerd spektakel op het HogeWal Plein met een kinderkartbaan voor de kleine en een echte Racesimulator voor de grote kinderen.

+ 1 foto's

BEN JIJ NET ZO SNEL ALS MAX?
Test dan je race skills in onze race simulators!

Max Verstappen is erg succesvol in de formule 1 waardoor ook het karten enorm populair is geworden. Van 12.00 tot 17.00 uur vind je op het HogeWalplein een kinderkartbaan. Deze kartbaan is bedoeld voor kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar. Het gaat hier niet om de snelste tijd, maar om de vaardigheden en de juiste lijnen rijden.

Er is professioneel baanpersoneel, overalls, helmen en een veilige baanafzetting. Een ritje is gratis, maar houdt wel rekening met een wachtrij en volg wel de instructies op van het baanpersoneel. Kinderen mogen alleen rijden na ondertekening van de eigen-risicoverklaring en toestemming van de ouders.

Race simulator In de tent bij de kartbaan staan 2 race simulators. Neem plaats en laat je race skills zien op het circuit van Zandvoort in de auto van Max. Het gaat hier dus wel om de snelste tijden.

De 2 snelste kandidaten van de middag worden uitgenodigd om 16.45 uur nog een keer de finale te rijden. Gestreden wordt om een mooie beker en een RijssenHoltenPas van € 75,- te besteden bij heel veel winkels in Rijssen en Holten.

Doe je mee?

Wanneer

-