navigatie overslaan
Internationale topwedstrijden rond de Sallandse Heuvelrug

Triathlon Holten

Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2023 wordt de 37ste editie van de Triathlon Holten gehouden. In het triathlondorp worden dan onder andere een Europe Triathlon Premium Cup en Europe Triathlon Junior Cup gehouden.

+ 1 foto's

De Triathlon Holten is een internationaal evenement dat staat als een huis. De Holterberg vormt een belangrijk onderdeel van de Triathlon. Het fietsparcours loopt er midden doorheen. Met het zwemmen in De Domelaar is de laatste jaren een extra dimensie toegevoegd aan het evenement. Het loopparcours door het centrum van Holten met langs de kant honderden enthousiaste supporters vormt de perfecte afsluiter van de race.

De Triathlon Holten is in 2023 opnieuw het strijdtoneel van een internationale triathlon voor elite atleten. Voor de 16e keer op rij is door de European Triathlon Union een prestigieuze Europe Triathlon Premium Cup wedstrijd aan Holten toegewezen. Ook de elite junioren serie is dit jaar opnieuw door de Europese bond aan Holten toegekend, wat zorgt voor nog meer spektakel op topniveau. Voor recreatieve deelnemers en het publiek staat net als voorgaande edities op vrijdag en zaterdag een boordevol sportief en feestelijk programma op de planning.

De dagen worden feestelijk afgesloten met de befaamde openingsparty op vrijdag en de afterparty op zaterdag.

Inschrijven is op dit moment nog niet mogelijk.

Wanneer