navigatie overslaan
Mooiste fietstoertocht van Twente

Theo de Rooij Classic

Tourclub Rijssen organiseert in samenwerking met Theo de Rooij weer een nieuwe editie van de ‘Theo de Rooij Classic’.

+ 1 foto's

De Theo de Rooij Classic is deze editie grootser, gezelliger en sportiever dan ooit tevoren! Denk aan meer entourage, meer sfeer en compleet nieuwe fietsroutes voor jong en oud. Tijdens deze editie kan je als deelnemer kiezen uit een racefiets-, mountainbike- of graveltocht.

Wielrenners kunnen kiezen voor een route van 80, 110 en 150 kilometer. Al deze routes gaan over de prachtige Sallandse Heuvelrug met beruchte klimmetjes als de Diepe Hel, Lemelerberg en Luttenberg. Voor het eerst in de geschiedenis van de TdRC is er een avontuurlijke graveltocht, verdeeld over twee afstanden (80 en 115 kilometer). Daarnaast heb je de keuze uit 50 of 75 kilometer mountainbiken. De routes gaan door de bossen rondom Rijssen, Markelo en de Sallandse Heuvelrug. Dankzij de vele hoogteverschillen in de ravijntjes, snelle passages in de Friezenberg en veel draai- en keerwerk hoeft de mountainbiker zich niet te vervelen. De 50 km mountainbiken zal volledig gepijld zijn. De overige afstanden worden op GPS gereden.

Start & Finish
Start en finish zullen net als in de voorgaande edities, plaatsvinden bij Scholengemeenschap De Reggesteyn in Rijssen, waar een ruime accommodatie ter beschikking staat voor alle individuele deelnemers en de bedrijventeams.

Wanneer

Prijzen

Deelnameprijs
€ 20,00