navigatie overslaan
Lezing, kunstbeurs en veiling

Wouter van Aken

Na de Eerste Holtense Tassenbeurs organiseren wij de Eerste Holtense Kunstbeurs. Kunstenaars worden uitgenodigd om hun werk te presenteren maar ook particulieren mogen hun beeld(je), kunstvoorwerpen en/of schilderijen te koop aanbieden. Start is om 19.30 uur.

+ 1 foto's

Om 20.00 uur starten we met de lezing, gegeven door de in Holten geboren kunsthistoricus Wouter van Aken. Hoe komt de financiële waarde van kunst tot stand en welke rol hebben de verschillende spelers binnen de kunstwereld in dit proces? Wouter is werkzaam als specialist moderne en hedendaagse kunst bij veilinghuis Adams te Amsterdam. Hij behaalde zijn master kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna als associate specialist voor hedendaagse kunst bij Sotheby’s en later als curator bij Kahmann Gallery. Tevens is hij bestuurslid van JongRembrandt van Vereniging Rembrandt, Van Loon 100 van Museum Van Loon en het PAN Educatie Fonds. Aansluitend aan de lezing wordt bijzondere kunst op de veiling bij opbod verkocht.

Vanaf 21.00 uur start de beurs onder het genot van een heerlijk hapje en een sprankelend drankje. `

Wilt u kunst inbrengen voor de beurs of veiling?

Graag! Stuur voor 12 april foto(‘s) met vermelding van afmeting(en) en beschrijving(en) van uw kunstwerk(en) op naar info@kc-holten.nl. Uw ingebrachte kunst heeft een waarde van tussen de ± 25 euro en ± 150 euro. U levert op de dag zelf uw kunstwerken in en neemt ze mee terug -mocht uw werk niet verkocht zijn- na afloop van de beurs.

Onder kunst verstaan we: schilderijen, beelden, bijzondere vazen, schalen en/of sieraden. De inbrenger ontvangt 50% van de opbrengst, de andere helft komt ten goede aan het kunstonderwijs dat de Stichting Kunst & Cultuur organiseert i.s.m. de Holtense basisscholen. Verdere informatie volgt later in het seizoen.

Klik hier voor je kaartje

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 10,00