navigatie overslaan
Wie is de beste schutter van Holten?

Schutterskoning(in) van Holten

De schutterswedstrijd is een traditie die in Holten hoog in het vaandel wordt gedragen. De wedstrijd is gevuld met spanning, sensatie en entertainment voor jong en oud. Elk jaar weer is de strijd om de titel van schutterskoning(in) een hoogtepunt en dit jaar zal daarop geen uitzondering zijn.

+ 1 foto's

Vandaag vindt in Holten de jaarlijkse wedstrijd plaats waarbij gestreden wordt om de titel van schutterskoning(in) van Holten 2023. Alle inwoners van Holten zijn uitgenodigd om mee te doen.

De schutterswedstrijd is een evenement dat al vele jaren lang in Holten wordt georganiseerd en elk jaar opnieuw veel belangstelling trekt. Dit jaar zal het evenement nog groter en spectaculairder zijn dan voorheen, met deelnemers die van heinde en verre komen om mee te strijden om de felbegeerde titel van schutterskoning.

De organisatie van de schutterswedstrijd nodigt dan ook iedereen uit om deel te nemen en zich in te schrijven op zaterdag 10 juni vanaf 18.30 uur. Door dit persbericht te delen, hopen we zoveel mogelijk inwoners te bereiken en de deelname van deze traditierijke wedstrijd tot een groot succes te maken.

Dus zorg dat je erbij bent en schrijf je in voor de schutterswedstrijd in Holten en wie weet word jij wel de nieuwe schutterskoning(in) van 2023!

Wanneer