navigatie overslaan
Ontdek Holten van haar beste kant

Avond4Daagse Holten

Samen lekker wandelen in de prachtige omgeving van Holten en onderweg ook nog van alles meemaken. Dát is wat ons beweegt! Ben je jong of iets ouder, alleen of met een groep, sportief of iets minder sportief? Iedereen kan meedoen!

+ 1 foto's

De routes van alle afstanden liggen allemaal in de prachtige, landelijke en bosrijke omgeving van Holten. Avond4Daagse Holten is meer dan wandelen alleen. Laat je verrassen en wandel mee!

Volg de rode pijlen voor de korte route (4-6km) en de blauwe voor de middellange route (8-10km). Inschrijven doe je als gezin of individueel. Wil je niet alle avonden meelopen? Je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld één avond! Als je vier avonden hebt gewandeld, ontvang je op de laatste avond na het passeren van de finish de unieke medaille.

De start en finish zijn in het gezellige centrum van Holten. Je kunt starten tussen 17.30 en 19.00 uur. De finish sluit iedere dag om 21.15 uur. Je ontvangt alle overige details vlak voor de start van het evenement via e-mail. Deelname is op eigen risico.

Inschrijven kan via de website van de Avond4Daagse.

Wanneer

-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
€ 8,50
Entreeprijs Volwassenen
€ 12,50