navigatie overslaan
Lekker schaatsen in het centrum van Rijssen

Rijssen op 't ijs

Deze winter transformeert het centrum van Rijssen in een betoverend winterwonderland met een ijsbaan van ruim 300 vierkante meter, volledig bedekt met écht ijs.

Van vrijdag 15 december tot en met zaterdag 6 januari schaats je tussen het winkelend publiek. De vorige editie was in 2019 op het HogeWal plein. De schaatsbaan staat dit jaar op het Schild voor de nieuwe winkelwand van Bakker Nollen en DA en Street One.

Winterse magie in winkelstad Rijssen

De ijsbaan is niet alleen bedoeld voor doorgewinterde schaatsers, maar voor iedereen die wil genieten van winters plezier. Zo is er ochtendschaatsen voor de allerkleinsten en kun je voor een leuke competitie meedoen met de Ice Games en de curlingwedstrijden. Voor de muziekliefhebbers is er een Skihut avond met zanger en kom je swingen op schaatsen tijdens de Silent Disco avonden. Bekijk hier het hele programma en actuele openingstijden.

Omgeven door fonkelende kerstbomen, belooft de verlichte ijsbaan een onmiskenbaar kerstgevoel. Rondom de ijsbaan vind je de plaatselijke horeca in kersthuisjes, zodat je je kan opwarmen aan een heerlijke glühwein of chocolademelk. Rijssen op ’t IJs belooft niet alleen veel schaatsplezier, maar ook een gezellig samenzijn in het hart van de stad. Kom gezellig winkelen in Rijssen en geniet van de winterse magie met vrienden en familie!

Wanneer

15 dec - 6 jan 2024
  • elke maandag: - uur
  • elke dinsdag: - uur
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur
  • elke zaterdag: - uur