navigatie overslaan
Heliumstraat in Rijssen

Winterfair Rijssen

De Winterfair is weer terug. Kom naar het terrein van Hevotec aan de Heliumstraat in Rijssen om daar te kijken, luisteren, ruiken, proeven en praten.

+ 1 foto's

De Winterfair staat dit jaar bol van producten, diensten, maar ook van lekkernijen en gezelligheid. De Winterfair Rijssen is dus niet alleen op het terrein van Hevotec, maar ook de Heliumstraat wordt deels afgezet en er is een grote hal van 1000m2 waar alle binnen plekken zijn voor de standhouders.

Kinderen kunnen hun hart ophalen aan leuke attracties en spelletjes. Ondertussen hebben ouders de handen vrij om de stands te bezoeken. Op het horecaplein kun je onder het genot van een hapje en een drankje even bijpraten met kennissen. Met elke euro die je op deze Winterfair besteedt, lever je ook een bijdrage aan de begeleiding, dagbesteding en woongelegenheid van mensen met een beperking.

De Winterfair is echt een uitje voor het hele gezin. Voor jong en oud is er van alles te doen. Burgemeester Jurgen van Houdt opent op 17 november om 16.00 uur de fair samen met enkele cliënten van Siloah.

Wanneer

-
-