navigatie overslaan
KidsLab

Festive Flashlights online workshop

Volg vanuit huis de online KidsLab bijeenkomst. Samen met de online techniekcoach en andere kinderen maak je de Make-It kit Festive Flashlight; een feestelijke LED-zaklamp.

+ 1 foto's

Knip uit papier een figuur dat jij wilt verwerken in je zaklamp. Maak bijvoorbeeld een smiley, dier of bloem. Koppel deze aan je LED-zaklamp en je figuur zal kleurrijk oplichten. Welk figuur ga jij maken voor je zaklamp?

Make-It kit

Make-It kits zijn techniekpakketjes ontwikkeld door Tetem in samenwerking met de Twentse Maakplaatsen en Twentse Maakbedrijven. Er zijn een heleboel verschillende Make-It kits die allemaal gebruik maken van verschillende technieken en natuurkundige verschijnselen. Door zélf te maken ben je niet alleen lekker creatief bezig, je leert ook allerlei nieuwe technische vaardigheden.

Meedoen?

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar en wil je de online workshop volgen? Reserveer en haal voor 14 februari je Make-it Festive Flashlight kit op bij Bibliotheek Rijssen of Holten en doe mee op 14 of 21 februari. Geef in het opmerkingenveld aan of je het pakket in Rijssen of in Holten wilt ophalen. Aanmelden kan hier.

Wanneer

-
-

Prijzen

Deelnameprijs
gratis