navigatie overslaan
Dubbelop feest!

Jubileumfeest Dondertman

Dubbelop feest! Kinderboerderij Dondertman heet voortaan Speelboerderij Dondertman. Dit vieren zij samen met hun 25-jarig Jubileum. Kom daarom op 6 en 7 april naar Speelboerderij Dondertman voor het Jubileumfeest.

+ 1 foto's

Het is op zaterdag 6 en zondag 7 april de hele dag feest. Na 25 jaar zet Kinderboerderij Dondertman een streep door hun naam en gaan ze voortaan verder als Speelboerderij Dondertman. En dat vraagt om een feestweekend.

6 en 7 april

Het feest start beide dagen om 10.00 uur. Er staat een circustent van 12 x 17 meter op het terrein waarin de artiesten van Circus Salto drie keer per dag een show geven. In de pauzes kunnen kinderen zelf allerlei circuskunsten uitproberen.

Ga je liever met een pony knuffelen en wandelen? Dat kan op gezette tijden onder begeleiding van de dierverzorgers op het terrein. De herders van de Sallandse Heuvelrug halen enkele schapen van de heide en demonstreren met hun speciaal opgeleide Bordercollies hoe zij de schapen de heide op sturen met enkel een fluitje en stemcommando's. Daarnaast showen de dansgroepen uit Okkenbroek en Holten hun moves op het terras, is er een extra klimkussen, kunnen de kinderen blikgooien, zitten de schminkdames klaar en nog heel veel meer!

Alle activiteiten tijdens het Jubileumfeest zijn gratis. Je betaalt alleen entree aan de kassa als je geen Donateurspasje van Dondertman hebt. Wil je donateur worden en tijdens het Jubileumfeest (en het hele jaar tot april 2025) gratis naar binnen? Om lange wachtrijen aan de kassa te voorkomen kan je voor 3 april online je pasje bestellen.

Wanneer

-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 5,00

Op vertoon van je donateurspasje gratis!