navigatie overslaan
Rolstoel en scootmobielroute

Stadswandeling voor mindervaliden

Een stadswandeling rondom het prachtige centrum van Rijssen, speciaal gemaakt voor gebruikers van een rolstoel of scootmobiel. Ook deelnemen met een rollator is mogelijk.

+ 1 foto's

Deze anderhalf uur durende route voert rondom het centrum langs memorabele plekken tijdens de oorlogsjaren en de daaropvolgende bevrijding. Met veel herkenbare locaties en tot de verbeelding sprekende verhalen. De route is ongeveer 2 kilometer lang en prima vol te houden voor de begeleiders. Om je gerust te stellen: jullie rollen slechts 7 meter over de “keakes” op het Schild.

Reserveer je plekje
Er zijn voldoende mogelijkheden, maar wees er snel bij, zodat je jouw eigen voorkeuren kunt boeken. Wil je deze wandeling op een ander moment of tijdstip maken, neem dan contact op met Johan Mekenkamp via e-mail johan.mekenkamp@outlook.com of per telefoon op nummer 06-307 375 08. Ook voor verdere informatie kun je bellen met Johan Mekenkamp.

De kosten a € 5.00 per deelnemer kun je contant voldoen bij de gids. Rolstoelbegeleiders zijn gratis. Ben je in het bezit van een scootmobiel of rollator en je wil ook graag een begeleider meenemen, dan betaalt deze eveneens € 5.00 voor de stadswandeling.

Reserveren

Wanneer

Prijzen

Deelnameprijs
€ 5,00