navigatie overslaan
Beleef met vrienden of familie een unieke smaakervaring

Wildproeverij

Een Wildproeverij. De naam zegt het al: wij hebben iets met wild en we vertellen je er graag over! Natuurlijk krijg je bij ons niet alleen een verhaal, maar eigenlijk laten we je liever ons verhaal proeven.

+ 1 foto's

Maak kennis met de wilde smaken uit het Twents Reggedal. Ontdek niet alleen de smakelijke variatie van Twents Wild, maar ga ook mee op natuurexpeditie met de jager/faunabeheerder! Tijdens dit avontuur laten we je graag met andere ogen naar de natuur kijken, vertellen je over wat hier te ontdekken is. Bij terugkomst wacht er een culinaire Wildproeverij! We zorgen dat je volop kunt genieten van de bijzondere smaken uit het Twentse landschap!

Genieten van vuur, natuur, wild, mooie ontmoetingen en heerlijke smaken!

Ga jij mee op pad de natuur in, ervaar het buitenleven en proef de smaak van Twents wild! Wij steken het kampvuur alvast aan.

Programma Wildproeverij!
16:00 uur: Ontvangst met koffie/thee & lekkernij van het vuur
16:30 uur: Maak kennis met de jager/Faunabeheerder
17:00 uur: Natuurexpeditie in het Twents Reggedal
18:30 uur: Wildproeverij
Geniet van een uitgebreide proeverij met Twents wild! Mooie lokale gerechten, smaakvolle combinaties en pure buitenbeleving.
21:00 uur: Einde Wildproeverij

Natuurexpeditie
Je weet nooit wat je tegenkomt! Dus neem de verrekijker mee en houdt de telefoon bij de hand voor een gave wild/natuur-foto. De natuur en haar bewoners blijven je verrassen. Of je nu een ree, haas, fazant, gans of vos tegenkomt, of een prachtig doorkijkje met de zon die op water van de meanderende Regge schijnt. Er is zoveel moois te zien en te ontdekken. Het blijft ons elke keer weer boeien en we nemen je daarom graag mee in onze wereld!

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 75,00