navigatie overslaan
Billy, Aretha, Norah, Amy ..... Karin!

Karin Bloemen

In deze theatershow gaat Bloemen helemaal voor de muziek. Samen met de Old School Band waarvan de stijl funk, jazz en soul naadloos aansluiten bij haar belangrijke inspiratiebronnen zoals Billie Holiday en Aretha Franklin.

+ 1 foto's

In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy en nog veel meer….

De Nederlandse Old School Band kreeg een lovende Amerikaanse recensie in de Huffington Post naar aanleiding van hun debuutalbum uit 2017: “Voor wie van een good old school band houdt; voor een no-nonsens swingend ensemble met funky bas en drums en een tovenaar op de keyboards en een buitengewoon smaakvolle gitarist met eigen sound, ben je bij de band van gitarist Marnix Busstra aan het juiste adres.“ Oftewel….dat wordt intens genieten!

Karin Bloemen heeft zich ontwikkeld als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s. Gedurende haar carrière heeft ze een Gouden Harp, een Edison en de Annie M.G Schmidtprijs gewonnen.

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,50

Tickets zijn verkrijgbaar via de site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.