Sorry baby (try-out)

Stefano Keizers

Hoe vaak kun je sorry zeggen…nou Stefano Keizers wel heel vaak. Niet zo gek wanneer je een beetje anders in het leven staat dan de rest. Keizers is een groot talent in de klein kunst.

Het publiek kent hem waarschijnlijk van het televisieprogramma Slimste Mens van Nederland waarin Stefano Keizers (Gover Meit) steeds opnieuw in verrassende outfits opkomt.

Maar nu eerst Sorry Baby, sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.

Het Parool – ‘Geef die Keizers een eigen programma.’

Trouw – ’Vergeet bij Keizers wat u weet van de conventies van een cabaretvoorstelling, want hij sloopt ze stuk voor stuk met veel genoegen.’

Wanneer

Prijzen

Entreeprijs
€ 15,00

Tickets zijn verkrijgbaar via de site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.