navigatie overslaan
Daar moet je bij zijn!

Speelgoedbeurs ViaVie Welzijn

Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar een speelgoedbeurs worden georganiseerd door de vrijwilligers van ViaVie Welzijn in Holten. Dit is een prachtige mogelijkheid om uw overtollige speelgoed kwijt te raken en daarnaast voor iedereen een prima gelegenheid om voor een leuke prijs alvast inkopen te doen voor de komende feestdagen.

+ 1 foto's

De speelgoedbeurs zal worden gehouden op zaterdag 2 november van 10.00 tot 12.00 uur. Vanaf 10.00 uur kan je in het Kulturhus van Holten op zoek naar mooi speelgoed voor redelijke prijzen.

70% van de opbrengst van het ingebrachte speelgoed is voor de inbrenger zelf, 30% gaat naar het jeugd- en jongerenwerk van ViaVie Welzijn, die de opbrengst gebruiken voor activiteiten en aanschaf van (spel)materialen.

Inbrengen van speelgoed
Je kunt op vrijdag 1 november van 16.00 tot 19.00 uur jouw speelgoed naar het Kulturhus brengen.

In principe komt al het speelgoed in aanmerking, mits het compleet, schoon en niet kapot is. Dus alles kan: autootjes, poppen, spelletjes, puzzels, boekjes, kindermeubeltjes, schaatsen, buggy's, fietszitjes, enz. Ook kinderfietsen t/m 20 inch kunnen ingebracht worden, evenals kinderjassen. Ook voor constructiespeelgoed zoals Lego, Duplo, Nopper e.d. bestaat altijd veel belangstelling, evenals voor spelletjes voor de wat oudere kinderen.

Afhalen van speelgoed/opbrengst
Afhalen van niet verkochte spullen is op zaterdag 2 november tussen 13.30 en 14.00 uur. Tevens vindt dan de afrekening plaats. Niet afgehaalde spullen worden daarna aan de speelgoedbank in Deventer geschonken.

Let op
- Knuffels worden NIET geaccepteerd op de speelgoedbeurs.
- Geen PIN aanwezig

Wanneer

-