Kom dan samen met ons schatzoeken!

Ga je mee op avontuur?

Je start bij het Parkgebouw, loopt via een mooie route naar de Pelmolen en Kasteel de Oosterhof. Onderweg doe je spelletjes, maak je de opdrachtjes en ga je op zoek naar de letters. Met die letters verdien jij je schatten én krijg je ook nog eens een écht Schatzoeker Diploma.

+ 1 foto's

De speurtocht

De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en kan gelopen worden op iedere woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Lengte van de route ongeveer 3 kilometer. Neem zelf een pen mee om de antwoorden in te vullen.

Tickets

Je koopt alleen tickets voor alle kinderen (tot en met 12 jaar) die mee doen. Volwassenen hoeven niet te betalen. Op vertoon van de tickets kun je op de genoemde dagen en tijdstippen het speurboekje ophalen bij het Parkgebouw (Oosterhofweg 49). Let op: per speurboekje heb je recht op 2 schatten en een diploma. Koop dus per kind een boekje.

Reserveer hier je tickets

Picknicken?

Hoe leuk is het om onderweg te picknicken en dat met een mand die is samengesteld door Restaurant 't Brodshoes. In de picknickmand zitten (per persoon) een heerlijke smoothie, lekkere belegde broodjes, een flesje water en vers fruit.

Kosten

volwassenen € 15,- p.p. kinderen tot en met 12 jaar € 11,50 p.p. De mand wordt voor jou naar de Pelmolen gebracht. Wanneer je daar aankomt, kun je lekker picknicken en pauze houden. Heb je het op? Dan laat je de mand achter en vervolg je de speurtocht.

Een picknickmand reserveren

Je kunt een picknickmand bestellen bij Brodshoes. Let op: je kunt dit doen tot uiterlijk 24 uur voordat je de tocht gaat lopen. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer, aantal volwassenen en aantal kinderen, de dag en het (globale) tijdstip waarop je de route gaat lopen. Brodshoes zorgt er dan voor dat de mand voor je klaar staat bij de Pelmolen.

Kinderen onder de 13 jaar dienen altijd begeleid te worden door een volwassene.

Wanneer

15 jul - 5 sep 2020
  • elke woensdag: - uur
  • elke donderdag: - uur
  • elke vrijdag: - uur

Prijzen

Deelnameprijs
€ 2,50