Parcoursverkenning voor hardlopers en wandelaars

Zonsopkomstloop Diepe Hel Holterbergloop

Op een autovrije Holterberg met opkomende zon en fluitende vogels is de Zonsopkomstloop een prachtige beleving om te ervaren en het moment voor parcoursverkenning voor de 33e editie van de Diepe Hel Holterbergloop op 30 en 31 oktober.

Op zaterdagochtend 18 september kunnen alle vroege vogels onder ons zich verzamelen om 07.00 uur op de Holterberg. Deelnemers starten met een korte warming-up en gaan dan op pad voor een tocht die in eigen tempo kan worden gelopen. De hardlopers worden begeleid door de trainers van ASV Atletics en AV Holten en de wandelaars gaan op pad met vitaliteitscoach Marian Freriks. Een unieke kans om alvast te oefenen voor dé Diepe Hel Holterbergloop op 30 of 31 oktober!

Samen ontbijten Na de training, rond de klok van 08.30 uur gaan alle deelnemers gezamenlijk ontbijten. Woody’s maakt een speciaal uitgebreid hardlopers buffet van vers fruit tot gebakken ei en verse broodjes. De kosten voor de Zonsopkomstloop inclusief ontbijt en training zijn € 15,-.

Inschrijven voor de Zonsopkomstloop kan vanaf zondag 20 juni 2021 om 09.00 uur.

Inschrijving 33e editie Diepe Hel Holterbergloop Zondag 4 juli gaat de inschrijving open van de 33ste editie van de Diepe Hel Holterbergloop op 30 & 31 oktober Op zondag 4 juli vanaf 9 uur kun je je inschrijven voor de Zorgsaam wandeltocht (10 en 20 km) en de hardloopwedstrijden van de Sans-online Nightrun 6km, de Hemink 10km, de VolkerWessels halve marathon en niet te vergeten de Rabo kidsrun en Bedrijvenloop. Dit jaar is de start en finish in Nijverdal. Noteer deze datum in je agenda zodat je er optijd bij bent!

Wanneer

-

Prijzen

Deelnameprijs
€ 15,00