navigatie overslaan
Smakelijk en boeiend

Hap & Stap Rijssen 2021 (extra avond)

Ook dit jaar is Hap & Stap Rijssen een groot succes. De Stadsgidsengilde Rijssen, het Parkgebouw en restaurant Brodshoes organiseren daarom een extra avond van dit smakelijke en boeiende evenement. Voor dit jaar is een volledig nieuwe wandeling uitgezet, want er is zó veel te vertellen over Rijssen. Onderweg geniet je van diverse gerechtjes van restaurant Brodshoes en het wordt een avond waar je nog lang over napraat!

+ 1 foto's

Je start Hap & Stap Rijssen op 7 juli met een voorgerecht en welkomstdrankje in het historische pand van Restaurant Brodshoes, dat al meer dan 40 jaar met hart en ziel gerund wordt door de familie Meinders. Vervolgens maak je met een stadsgids een wandeling langs onder andere de oude begraafplaats, door de Eerdmanserve en langs Park De Eschhorst naar het Parkgebouw. Onderweg worden er enkele stops ingelast waar je geniet van smakelijke gerechtjes. De route gaat verder door de Wethouder Korteboslaan, om vervolgens richting Café Spekhorst te lopen. Hier wordt een heerlijk plaatselijk borreltje geschonken. Je wandelt weer terug naar Restaurant Brodshoes, waar je deze interessante, gezellige en smakelijke avond afsluit.

Of je nu geboren en getogen bent in Rijssen of er voor de eerste keer komt; deze smakelijke en boeiende (extra) avond mag je niet missen. Wees er snel bij, want vol = vol.

Inbegrepen: 4-gangen ‘hap en stap’ diner inclusief 3 drankjes en een stadswandeling onder leiding van een stadsgids.

€ 54,50 per persoon (Start om 18.00, 18.15 of 18.30 uur)

Meer informatie en tickets; www.parkgebouw.nl

Belangrijk om te weten
In verband met de op dit moment geldende maatregelen en de daarmee samenhangende tafelindeling kunt met maximaal 4 personen tegelijk boeken. Wil je met een grotere groep komen, dan dien je een nieuwe boeking te maken. (Je boekt dan een tweede tafel). Alle informatie en tickets vind je op www.parkgebouw.nl. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact opnemen via 0548-544140 (op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur) of info@parkgebouw.nl

Wanneer

Prijzen

Deelnameprijs
€ 54,50