navigatie overslaan
In vertwijfeling verblijven

Javier Guzman - Oudejaarsconference 2021 (try-out)

Cabaretier Javier Guzman is op vrijdag 1 oktober in het Kulturhus voor een try-out van zijn Oudejaarsconference 2021: In vertwijfeling verblijven.

+ 1 foto's

Een oudejaarsconference is natuurlijk niet nieuw voor Javier Guzman. Hij heeft er inmiddels al drie op z'n naam staan. Nu, in 2021, komt hij met z'n vierde. Tijdens de try-out van 'In vertwijfeling verblijven' neemt Javier - geheel op eigen wijze - het publiek in Holten mee in een terugblik op 2021.

Want wat was het een bizar en bewogen jaar. Een memorabel jaar dat besproken moet worden. Javier heeft er wel het één en ander over te zeggen. Op een manier zoals alleen hij dat kan: scherp van tong, niet kritisch en nooit politiek incorrect. Hij beschrijft in zijn ogen een prachtige wereld met zo nu en dan misverstanden. Natuurlijk met heel veel humor. Maak je maar klaar voor een avond lang onbelemmerd lachen.

Tickets

Wil je graag aanwezig zijn bij de try-out? Bestel eenvoudig je tickets online of kom naar het infopunt in het Kulturhus. De medewerkers van de balie helpen je graag bij het bestellen van de tickets. Afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid is het mogelijk dat je voor toegang een geldig legitimatiebewijs en een QR-code in de Corona Check App moet kunnen tonen. Check daarom altijd vlak voor het evenement de informatie op de website van het Kulturhus.

Bestel je tickets online

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
€ 19,00