navigatie overslaan
Alle dieren gaan aan tafel!

DIERENFEESTWEEK bij Dondertman

Aan de kassa van kinderboerderij Dondertman is de speurtocht 'alle dieren vieren feest' te verkrijgen. Los jij de speurtocht op? Ook leuk: woensdagmiddag 6 oktober gaan alle dieren aan tafel tijdens de dierenlunch.

+ 4 foto's

Bij kinderboerderij Dondertman is er altijd wat te beleven! Kom je gezellig spelen in de ruim opgezette speeltuin of ontmoet alle dieren op onze boerderij! Bij Dondertman verveel je je nooit! En voor (groot) ouders is er een heerlijk terras, in de horeca zijn van allerlei versnaperingen te verkrijgen!

Aan de kassa is de speurtocht 'alle dieren vieren feest' te verkrijgen. Speur jij mee? Aan de kassa is ook een kleurplaat te verkrijgen. Het Knuffelhuis mag namelijk wel opgevrolijkt worden met mooie kleurplaten. Je mag natuurlijk ook zelf wat tekenen.

Alpaca merrie veulen

Vorige maand is er een Alpaca merrie veulen geboren. Er is nog geen naam voor haar. Wie weet een leuke naam? Laat je suggestie achter op de social media-kanalen van Dondertman. Degene die de leukste naam bedankt wint een Alpaca knuffel, gratis entree, patat, ranja en een ijsje!

Aan tafel

Woensdagmiddag 6 oktober om 13:00 uur gaan alle geitjes, schapen, alpaca's aan tafel tijdens de dierenbrunch! Een fantastisch spektakel om te zien! Ook de parkieten, konijnen en cavia's krijgen een feestelijke fruit/groentespies! Genieten geblazen. Kom je ook? Reserveer wel je toegang vooraf online. Op woensdag 6 oktober wordt ook de naam van de Alpaca merrie veulen bekendgemaakt.

Wanneer

-
-
-
-
-
-
-
-

Prijzen

Entreeprijs
€ 4,00
Prijs voor leden
gratis

Reserveer wel online je toegang.