navigatie overslaan

Kinderfietsroute Holten

 • Type
  Fietsen
 • Afstand
  22,0 km
 • Duur
  1:28
 • Verbrande calorieen
  1101 kcal
 • Knooppunten
  23
 • Locaties
  4

Een fietstocht voor het hele gezin langs de leukste kinderactiviteiten in Holten.

Startpunt

Start bij Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12 in Holten. Maar verblijf je op Camping de Holterberg of bij Landal Twenhaarsveld, dan kun je daar ook starten met je fietstocht.
Als je de route begint bij het Natuurmuseum Holterberg dan kun je de route van 22 km. ook inkorten naar 13 km. Fiets dan van knooppunt 71 naar 69. De route komt dan niet langs Camping de Holterberg en niet langs Landal Twenhaarsveld.

 1. Fietsknooppunt S

 2. Buitengewoon Holten

  Midgetgolf en lunchroom

  Kom midgetgolfen op één van de twee 18-holes banen. Een tradionele midgetgolf of op de fantasiebaan met verrassende hindernissen. Buitengewoon Holten is ook een lunchroom met een gezellig terras en ijscorner. Geniet van een uitgebreide lunch, een kop koffie met lekkernij of een heerlijke ijscoupe.

 3. Fietsknooppunt 64

 4. Kinderboerderij Dondertman

  kinderboerderij en speeltuin

  Kippen, vogels, varkens, schapen en geitjes; er zijn hier heel veel dieren te vinden. Een groot succes is het Knuffelhuis waar kinderen onder toezicht jonge konijnen en cavia’s kunnen aaien. UItgeknuffeld? In de speeltuin vind je skelters, glijbanen, klim en klauter toestellen en een draaimolen.

  Horeca bij Dondertman

  Geniet op het schaduwrijke terras van koffie, fris, snacks en (soft)ijs. Uiteraard wordt er ook heerlijke patat gebakken. De kinderboerderij is gelegen aan prachtige wandel,- en fietsroutes, en daardoor ook uitermate geschikt als start- of rustpunt.

 5. Fietsknooppunt 68

 6. Fietsknooppunt 71

 7. Landal Twenhaarsveld

 8. Fietsknooppunt 8

 9. Fietsknooppunt 72

 10. Fietsknooppunt 70

 11. Camping de Holterberg

  Vakantie op de Holterberg

  Ideaal gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg, biedt De Holterberg ongekende mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er op de grens van Salland en Twente van alles te beleven, maar je kunt natuurlijk ook lekker op de camping blijven om je te vermaken

 12. Fietsknooppunt 69

 13. Natuurmuseum Holterberg

  Natuurmuseum Holterberg

  Het museum geeft je een verrassende kijk op de Europese dierenwereld. Kom oog in oog met meer dan 1000 dieren. Natuurmuseum Holterberg is nationaal en internationaal beroemd om zijn diorama’s. Levensgrote “kijkdozen”, die een prachtige blik op de dierenwereld geven.

  het Bos van Daantje Das

  Leer de natuur kennen door gebruik te maken van je zintuigen. Door horen, zien, voelen en ruiken ontdek je het avontuur in het bos van Daantje Das, bij Natuurmuseum Holterberg. Er zijn natuurbelevingsvragen voor kids van 4-8 jaar, 8-12 jaar en middelbare scholieren. Reserveren bij het Natuurmuseum.

 14. Fietsknooppunt 65