navigatie overslaan
Culinair genieten bij jou thuis

Afhaal- en bezorgservice Rijssen-Holten

  • Geschreven door Toerisme Rijssen-Holten
  • 3 minuten leestijd
  • 1244 x bekeken

Culinair genieten met familie en vrienden bij één van de horecagelegenheden in Rijssen-Holten is de aankomende tijd helaas niet mogelijk. Maar dat betekent niet dat je de gerechten van je favoriete restaurant, lunchroom of cafetaria hoeft te missen. Veel horecagelegenheden in Rijssen en Holten bieden namelijk een afhaal- of bezorgservice aan.

Je kan elke avond thuis ploeteren om een lekker diner te maken, maar je kan het ook gewoon bestellen. Terwijl jij alvast de tafel dekt, maken deze restaurants in Rijssen-Holten jouw diner klaar. Superhandig, lekker èn je steunt direct de lokale ondernemer. Hier slaag je sowieso.

Tastoe

Bij Grand Café Tastoe kan je elke vrijdag, zaterdag en zondag tot 20.00 uur gerechten afhalen. Op de menukaart staan heerlijke vlees- en vegetarische gerechten en salades. Bestellen kan telefonisch via 0548-801931 of online via het bestelformulier (tot 18.00 uur). Je kan minimaal twee uur voor het gewenste afhaaltijdstip je bestelling doorgeven. Op 24 en 31 december is het afhalen van gerechten mogelijk tot 17.00 uur. Op 25 december is het afhalen wegens sluiting niet mogelijk.

Bistro de Holterberg

Ook bij Bistro de Holterberg behoort gerechten afhalen weer tot de mogelijkheden. Zo kan je alsnog genieten van een heerlijk gerecht vol pure en verse ingrediënten. Op Facebook staat de menukaart. Of bel en informeer naar de mogelijkheden. Je kan telefonisch je bestelling doorgeven op 0548-363849 en via Whatsapp op 06-80184285.

't Klavertje
't Klavertje

't Klavertje

Zin in een portie frites met een snack, een luxe burger of een heerlijk (vlees)menu dat wordt geserveerd met frites en salade? Je kan dagelijks je bestelling afhalen bij ’t Klavertje. Op maandag en dinsdag kan dit van 16.00 uur en 19.30 uur, op woensdag en donderdag van 11.00 uur tot 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 uur tot 19.30 uur. Je hebt altijd keuze uit een ruim assortiment. Ga naar klavertje.nl en bekijk de ‘Take away-kaart’. Je kan je bestelling eenvoudig doorgeven door te bellen naar 0548-362998.

Het Schwarzwald

Ervaar het Schwarzwald bij je thuis. Dankzij de afhaal- en bezorgservice (in overleg) tover je in een handomdraai een heerlijk diner op tafel. Klik hier voor de menukaart of hier voor de gerechten die te bestellen zijn voor Kerst. Geef je bestelling door via de app (06-14418002) of bel naar 0548-518505. Tip: bestel eens het ‘Maandmenu vier gangen proeverij!

Pannekoekenbakker Holten

Onder het motto ‘altijd een feest’ biedt de Pannekoekerbakker Holten je de mogelijkheid het ‘feestje’ zelf te komen ophalen. De chef-koks bedenken steeds weer bijzondere recepten. Een waar feestje dus! Wat denk je van de heerlijke Pannekoekenproeverij voor thuis op vrijdag, zaterdag of zondag? Telefonisch bestellen via 0548-227000. Afhalen kan van 16.00 uur tot 19.30 uur. Ga voor meer informatie en de mogelijkheden naar de website.

Wat vind je van de informatie op deze pagina?

Geschreven door Toerisme Rijssen-Holten

De redactie van Toerisme Rijssen-Holten bestaat uit de operationeel manager en de toeristisch content coördinator die samen verantwoordelijk zijn voor de toeristische gebiedspromotie én ontwikkeling van Rijssen-Holten.