Woody`s Pancakes & Steaks

Bij Woody’s Pancakes & Steaks is jong en oud de hele dag welkom. Voor lunch of diner, voor een mok koffie met Woody’s appelgebak. Of voor een glas bier of wijn op het terras of op de fauteuils voor de open haard.

Op de Holterberg, aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, ligt Woody’s Pancakes & Steaks.

Woody’s serveert pannenkoeken en steaks in alle soorten en maten. Maar ’s middags kun je ook terecht voor een sandwich, hamburger of salade.

Woody's Klauter- en Spetterbos
In het Klauter- en Spetterbos kunnen kinderen klimmen, glijden, schommelen én met water spelen. Het “speelbos” is gebouwd van duurzaam Robinia-hout en is volledig geïntegreerd tussen de bomen die er al jaren staan.

Vergaderen in de Oak Room
Woody's OAK ROOM is zeer geschikt voor vergaderingen, feesten, recepties en partijen. The Oak Room is een afgescheiden ruimte met eigen bar en terras aan de boszijde.

Paddock
Speciaal voor paardenliefhebbers heeft heeft Woody's een heuse paddock achter het restaurant. Je kunt je buitenrit heerlijk combineren met een lekker kopje koffie/thee of een lunch, terwijl je paard rustig in de paddock staat. Vanaf het terras kun je uiteraard je paard in de gaten houden.