navigatie overslaan

Brodshoes

Brodshoes is een sfeervol restaurant met zonnig terras in het centrum van Rijssen. De liefde voor lekker eten en de gast verwennen hoort al generaties lang bij Brodshoes.

Een pure, authentieke, maar ook frisse en originele keuken. Van heerlijke klassiekers tot eigentijdse gerechten op een bedje van innovatie: je wordt met smaak verwend.

Je kan kiezen uit wekelijks wisselende à la carte gerechten of één van de originele 3- of 5-gangen menu’s.

Voor een uitgebreide borrel of lange avond kan je terecht in de Brodsbar. Alles kan in de Brodsbar. Kom alleen voor een drankje en geniet van onze uitgebreide keuze aan wijnen, gin-tonics en (alcoholvrije) cocktails, of blijf lekker de hele avond zitten. Je zal in ieder geval worden verrast met kleine gerechten van hoge kwaliteit. Je bepaalt zelf hoeveel en of je wil delen met je tafelgenoot.

Al meer dan 40 jaar culinair genieten!

De liefde voor lekker eten en de gast verwennen hoort al generaties lang bij ’t Brodshoes. We zijn ermee opgegroeid en houden deze traditie elke dag met veel plezier fris, vers en hartelijk in ere. Wanneer maken we een feest van jouw bezoek?

Van groot tot klein

Het recept voor een onvergetelijk feest zit in de details. Bij ’t Brodshoes weten we uit ervaring hoe we jouw bruiloft, receptie, besloten familiediner of ander feest zó verzorgen dat jouw gasten er fantastische herinneringen aan bewaren. De Hoefhamerzaal, de Tuinkamer, de Voorkamer: Brodshoes heeft altijd de passende ruimte voor jouw feest. Of we nu 30, 50, 150 of 250 gasten voor je in de watten leggen. Bij mooi weer kan dit ook met open (Tuinkamer)dak en op het terras.