navigatie overslaan
* * * *

Restaurant & Hotel Hoog Holten

Verscholen in de bossen van De Sallandse Heuvelrug ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten, bekroond door Michelin met een Bib Gourmand. Kom en geniet van heerlijke gerechten en de veelgeprezen gastvrijheid.

Ver weg van de dagelijkse drukte en toch goed bereikbaar met auto of trein. Het terras behoort tot de mooiste plekjes van Nederland. Hier zie je geen auto’s maar eekhoorntjes, konijnen en veel, heel veel vogels die een vast stekje hebben in een van de vele bomen of vogelhuisjes.

Binnen is het behaaglijk in de ruime lounge, de intieme bibliotheek of het restaurant met de bijzondere ovale vorm. In de keuken wordt veel aandacht geschonken aan de smaak van de gerechten, wat duidelijk te proeven is in elk gerecht dat op tafel verschijnt. Het menu veranderd geregeld maar blijft trouw aan dezelfde lijn: internationaal geïnspireerd, innovatief en bevlogen.

Comfortabel overnachten

En dan blijven slapen! De gastenkamers zijn van comfortabel tot heerlijk luxe! De 15 Comfortkamers zijn voorzien van alle gemakken zoals draadloos internet. De badkamers hebben een douche, föhn en heerlijke verzorgingsproducten. De 7 Deluxekamers zijn ruimer met een apart zitje en de badkamer heeft naast een douche ook een bad. De 2 Suites (55 m2) zijn luxe met veel extra’s zoals een tweepersoons whirlpool, een tweede televisie bij het bed, cd-speler, kamerjassen, en gratis gebruik van sauna, stoombad en solarium.