navigatie overslaan
* * * *

Restaurant & Hotel Hoog Holten

Verscholen in de bossen van De Sallandse Heuvelrug ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten, bekroond door Michelin met een Bib Gourmand. Kom en geniet van heerlijke gerechten en de veelgeprezen gastvrijheid.

Ver weg van de dagelijkse drukte en toch goed bereikbaar met auto of trein. Het terras behoort tot de mooiste plekjes van Nederland. Hier zie je geen auto’s maar eekhoorntjes, konijnen en veel, heel veel vogels die een vast stekje hebben in een van de vele bomen of vogelhuisjes.

Binnen is het behaaglijk in de ruime lounge, de intieme bibliotheek of het restaurant met de bijzondere ovale vorm. In de keuken wordt veel aandacht geschonken aan de smaak van de gerechten, wat duidelijk te proeven is in elk gerecht dat op tafel verschijnt. Het menu verandert geregeld maar blijft trouw aan dezelfde lijn: internationaal geïnspireerd, innovatief en bevlogen.

Comfortabel overnachten

En dan blijven slapen! De 24 hotelkamers bieden alle comfort en luxe om heerlijk te genieten van je verblijf! Alle kamers zijn voorzien van een koffiemachine, waterkoker, heerlijke verzorgingsproducten en een prachtig uitzicht op de bostuin.