BikesByRay

Ontdek het Sallandse landschap op een E-Bike van BikesByRay en kom ontspannen thuis. Of het nu gaat om een meerdaagse vakantie in Holten of dat je gewoon de omgeving van Holten en Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal wilt verkennen, met een E-Bike van BikesByRay kan je zorgeloos op pad.

Huur eenvoudig een E-Bike

Het huren van een elektrische fiets bij BikesByRay maakt je fietsbeleving in en rondom Holten compleet. Ongeacht de gelegenheid waarvoor je een E-Bike wilt huren.

E-Bikes met middenmotor

Alle E-Bikes van BikesByRay zijn uitgerust met een middenmotor. Hierdoor voelt het fietsen met onze E-Bikes bijna hetzelfde als een gewone fiets. Bijna hetzelfde, want dankzij de krachtige motor fiets je ongemerkt vele kilometers door het heuvelachtige Sallandse landschap.

Kwalitatief hoogwaardige E-Bikes

De E- Bikes van BikesByRay zijn onder meer van het merk VanDijck. Deze E-Bikes staan voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen met oog voor design en fietsgenot.

De mooiste fietsroutes in en rondom Holten

Op de website van BikesByRay vind je de mooiste fietsroutes in en rondom Holten. Zo kun je zorgeloos en actief genieten van al het moois dat de streek te bieden heeft. Ervaar bijvoorbeeld op een E-Bike van BikesBYRay de ongerepte natuur van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug , bezoek de indrukwekkende Canadese Begraafplaats of geniet van de vele pittoreske Sallandse en Twentse dorpjes en steden in de omgeving.