Gezocht: clubleden JeugdNatuurClub

  • 1 minuten leestijd

Speciaal voor kinderen tussen 8 en 12 jaar die rondom Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal wonen is er een JeugdNatuurClub. Het nieuwe seizoen start in september. Enthousiaste kinderen zijn welkom op woensdag 8 september voor een kennismaking.

JeugdNatuurClub Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal komt van september tot en met juni één keer per maand op woensdagmiddag samen. De kinderen gaan op pad in de natuur van het Nationaal Park. In de activiteiten staat het beleven van de natuur centraal. De kinderen leren respectvol om te gaan met alles wat leeft en doen onvergetelijke ervaringen op. Denk aan op pad met de boswachter, speuren naar sporen en op bezoek bij de schaapskooi.

Op woensdag 8 september is de eerste bijeenkomst en gaat de JeugdNatuurClub op avontuur langs de waterkant van de Regge. Met schepnetjes, loeppotjes en zoekkaarten leren ze over het leven in het water. Alle kinderen tussen 8 en 12 jaar die in en rond het Nationaal Park wonen en graag bij de JeugdNatuurClub willen, mogen aansluiten. De activiteit is van 14:30-16:30 uur. Aanmelden voor de kennismaking kan via mariantorenbeek@gmail.com.

Lees hier meer over de JeugdNatuurClub.