Nieuw | Skeeler4daagse in Rijssen

  • 1 minuten leestijd

Voor de eerste keer wordt er een skeeler marathon vierdaagse gehouden in Heerde, Rijssen en Staphorst. Van 15 tot en met 18 juni strijden de deelnemers om de goed gevulde prijzenpot.

Op woensdag 15 juni zal in het centrum van Heerde gestreden worden. Een dag later wordt het strijdtoneel verlegd naar de accommodatie van Skeelerclub Oost Veluwe aan de Kommerseweg, waar op het wegparcours een tweetal halve marathons worden verreden door het dames- en herenpeloton. De eerste marathon begint hier om 19.30 uur.

Centrum Rijssen

Op vrijdag verplaatst het skeelercircus zich naar Rijssen waar in het centrum (Oranjestraat- Elsenerstraat - Tuinstraat - Verlengde Oranjestraat) vanaf 18.30 uur gestreden wordt op de marathons. Hierbij zal natuurlijk de lokale aandacht uitgaan naar Ruben Ligtenberg, de jonge hond die de afgelopen seizoenen al heeft laten zien dat hij graag de aanval zoekt en daar ook succesvol in kan zijn gezien de goede uitslagen. Een overwinning in de eigen woonplaats zal zeker hoog op zijn wensenlijst staan. Vanaf 17.30 uur zal de jeugd van SSV Rijssen het tegen elkaar opnemen in hun eigen clubwedstrijd. Op zaterdag zal de finale verreden worden in Staphorst waar op het parcours rondom het evenemententerrein de Tippe gestreden zal worden.

Bron: Hart van Rijssen