Happen & Stappen in Holten

  • 1 minuten leestijd

Houd je van wandelen en een lekker hapje tussendoor? Happen & Stappen in Holten is een leuke culinaire wandeling over de Holterberg en door het prachtige coulisselandschap onder Holten.

Happen & Stappen in Holten is terug! Gezellig met je partner, vrienden of collega’s een wandeling maken door de prachtige natuur en onderweg genieten van lekkere gerechten in de deelnemende restaurants die klaar zullen staan om je met hun gastvrijheid te verwelkomen.

omschrijving
omschrijving

Happen & Stappen in Holten

Er is keuze uit een lange of korte wandelroute. Welke afstand je ook kiest: deze culinaire wandeling door Holten is altijd een goed idee. Je start met een kopje koffie of thee met gebak. Vervolgens wandel je een mooie route van restaurant naar restaurant. Op vertoon van vouchers kun je aanschuiven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Alle drie in een ander restaurant.

Het arrangement Happen & Stappen in Holten is in samenwerking met Nijkamp, 't Losse Hoes, Grancafé De Biester en Tastoe en is te wandelen op woensdag tot en met zondag. Je kan het arrangement boeken aan de balie van Tourist Info Kulturhus Holten. De kosten zijn €32,50 per persoon.