navigatie overslaan

Nieuw: BuitenInn Het Overveen

  • 2 minuten leestijd

Recreatiecentrum Het Overveen gaat vanaf 1 november verder onder de naam BuitenInn Het Overveen.

Eline ten Hove en Linde Nieuwenhuis nemen eind dit jaar Het Overveen aan de Veendijk in Rijssen over van de huidige eigenaren. Beide ondernemers hebben hun eigen dromen en plannen voor het recreatiecentrum, dat onder de nieuwe naam BuitenInn Het Overveen verder gaat. Zowel Linde als Eline zijn echte liefhebbers van de natuur en het buitenleven. Eline geniet enige bekendheid als de secretaris van de Rijssense Imkersvereniging de Oosterhof.

Evenement: Burendag

Op 24 september is het Nationale Burendag. Dan houden zij een gezellig event tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Kom ontmoeten en ontspannen, er staan marktkramen met verenigingen, organisaties en ondernemers uit de regio, je kan er lekker eten en drinken, er zijn workshops of kom scharrelen op de boerderij.

“Een mooie dag om mensen te ontmoeten zoals (kleinschalige) ondernemers met wie we connecties hebben of nog zouden kunnen krijgen en natuurlijk een ieder die belangstelling heeft”.

Prachtige omgeving

BuitenInn Het Overveen ligt te midden van uitgestrekte weilanden en de natte natuurzone, waar natuurliefhebbers en vogelaars dagelijks hun hart kunnen ophalen vanwege de vele vogelsoorten die daar foerageren. Dat is het publiek waarop de nieuwe ondernemers zich vooral willen gaan richten.

Bron: Hart van Rijssen-Holten