navigatie overslaan

Dubbeldikke editie Recreatiekrant

  • 1 minuten leestijd

De Recreatiekrant Rijssen-Holten is verschenen! De toeristen, maar ook de inwoners van Rijssen-Holten worden op een leuke manier geïnformeerd over al het mooist in onze omgeving.

De Recreatiekrant bevat 48 (!) pagina's met interessante tips en bezienswaardigheden, evenementen en toeristisch-recreatief aanbod. De Recreatiekrant Rijssen-Holten is een uitgave van Artzet Media in samenwerking met Toerisme Rijssen-Holten.

Het eerste exemplaar werd traditiegetrouw in ontvangst genomen door wethouder Erik Wessels. Ook deze editie is weer een bron van informatie voor zowel toeristen als inwoners. Naast activiteiten en bezienswaardigheden lees je tips voor leuke kinderuitjes en avontuurlijke fiets-, MTB- en wandelroutes.

Inmiddels is de krant huis-aan-huis verspreid in Rijssen-Holten, ligt 'ie voor je klaar bij veel campings, vakantieparken en hotels en natuurlijk op de toeristische informatiepunten Tourist Info Kulturhus Holten, Tourist Info Natuurmuseum Holterberg, Tourist Info The Read Shop Rijssen, Tourist Info Rijssens Museum en Infopunt Twents Reggedal.