navigatie overslaan

Toprestaurants in Rijssen-Holten

  • 2 minuten leestijd

Jaarlijks worden de Michelinsterren en Bib Gourmand uitgereikt aan restaurants die uitblinken in culinaire prestaties en kwaliteit.

De Michelinster is een prestigieuze onderscheiding die wordt toegekend aan restaurants met uitzonderlijke kwaliteit en service. Het beoordelingssysteem van Michelin is gebaseerd op een schaal van één tot drie sterren, waarbij drie sterren het hoogst haalbare niveau vertegenwoordigen. De Michelin-gids is een jaarlijkse publicatie die restaurants beoordeelt op basis van hun culinaire kwaliteit, service en sfeer. In Rijssen-Holten schuif je aan bij de Swarte Ruijter als je wil eten in een Michelin restaurant.

De Swarte Ruijter

omschrijving
omschrijving

Deze unieke rietgedekte villa gelegen op de Holterberg, waarbij de natuur centraal staat. Het is een plek waar chef-kok Erik de Mönnink dagelijks inspiratie vindt in het magnifieke uitzicht op het omringende naaldbos. De prachtige omgeving stimuleert zijn creativiteit en lokale producten zoals paddenstoelen, nagelhout en ree spelen de hoofdrol in zijn eigenzinnige keuken.
Schuif aan

Bib Gourmand

De Bib Gourmand is een onderscheiding van de Michelin-gids voor restaurants die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden. De restaurants die deze onderscheiding bieden een menu van drie gangen aan voor een bepaalde maximumprijs. Het eten moet van hoge kwaliteit zijn en de sfeer in het restaurant moet aangenaam zijn. Hoog Holten is bekroond door Michelin met een Bib Gourmand.

Restaurant & Hotel Hoog Holten

omschrijving
omschrijving

Bij Hoog Holten is je ervaring niet beperkt tot slechts het restaurant; het begint al met de rit naar deze charmante plek te midden van de prachtige natuur. Het is moeilijk om niet betoverd te worden door de omgeving, terwijl je op weg bent naar deze romantische zaak. Zodra je aankomt, zul je merken dat het terras behoort tot de mooiste van het land en je zelf een beetje jachtig voelt. In de brasserie genaamd Birds, kun je genieten van traditionele gerechten, maar het restaurant zelf biedt up-to-date bereidingen die zeker de moeite waard zijn. Het menu veranderd dagelijks maar blijft trouw aan dezelfde lijn: internationaal geïnspireerd, innovatief en bevlogen. Kortom: je ervaring bij Hoog Holten is er een die je niet snel zult vergeten.
Kom genieten

Lees verder voor andere restaurants in Twente met een Michelinster of Bib Gourmand.