navigatie overslaan

Happen & Stappen in Holten

  • 3 minuten leestijd

Pak je agenda er maar bij! Vanaf vandaag kan je weer genieten van een culinaire wandeling over de Holterberg en door het prachtige coulisselandschap onder Holten.

Steden en dorpen gelegen in de omgeving van een nationaal park lijken toch altijd iets extra’s te hebben. Dat geldt zeker voor Holten. Gezellig sfeertje, historie, goede horeca en een prachtige omgeving. Kom en ontdek het zelf met dit wandelarrangement.

Over de route

Maak een prachtige wandeling met je partner, vrienden of collega’s en geniet onderweg van lekkere gerechten in de deelnemende restaurants die klaar zullen staan om je met hun gastvrijheid te verwelkomen. Er is keuze uit een lange (13km) en korte (9km) wandelroute. Welke afstand je ook kiest: deze culinaire wandeling door Holten is altijd een goed idee.

Wandelen in Holten
Wandelen in Holten

De wandeling start aan het einde van de ochtend. Tijd voor koffie of thee met een gebakje. De perfecte manier om je dag te starten. Er staat nog een leuke wandeling op de planning, dus wandel je in een lekker tempo vanuit het centrum van Holten richting de voet van de Holterberg. Je merkt al snel dat de route niet enkel over vlakke weggetjes loopt. Boven op de Holterberg kom je even bij en schuif je aan voor een lekker voorgerecht. Met een ietwat gevulde maag wandel je weer door naar de volgende bestemming en bewonder je onderweg de prachtige natuur. Van bossen en heidevelden tot smalle zandweggetjes. Je kijkt je ogen uit. Na het hoofdgerecht geniet je van het coulisselandschap onder Holten. Uiteraard word je aan het einde van de wandeling beloond met een heerlijk nagerecht. Dat heb je wel verdiend na zo’n actieve wandeling. Klinkt goed, toch?

Geef een wandelarrangement cadeau

omschrijving
omschrijving

Ken je iemand die van wandelen en lekker eten houdt? Geef een wandelarrangement cadeau. Koop een Happen & Stappen in Holten cadeaubon aan de infobalie van Tourist Info Kulturhus Holten. De gelukkige kan zelf bepalen wanneer er gewandeld wordt.
Informeer vooraf naar de voorwaarden.

Deelnemende restaurants

Het arrangement Happen & Stappen in Holten is in samenwerking met Nijkamp, 't Losse Hoes, Grandcafé De Biester en Tastoe en is te wandelen op woensdag tot en met zondag. Je start altijd met een kopje koffie of thee met gebak. Vervolgens wandel je een mooie route van restaurant naar restaurant. Op vertoon van vouchers kan je onderweg aanschuiven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Alle drie in een ander restaurant. Je kan het arrangement boeken aan de infobalie van Tourist Info Kulturhus Holten tijdens openingstijden.