navigatie overslaan

Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug

  • 1 minuten leestijd

Maak kennis met de Sallandse Heuvelrug tijdens deze smaakvolle fietstocht. De route is 44 kilometer land en is zo samengesteld dat je onderweg kan smullen van al het moois en lekkers dat de Sallandse Heuvelrug te bieden heeft.

Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug is een echte aanrader voor iedereen die van fietsen en heerlijk eten houdt. De Sallandse Heuvelrug is een prachtig gebied om te fietsen. Niet alleen geniet je onderweg van één van de grootste aaneengesloten droge heidegebieden van Europa, ook zijn er prachtige vergezichten en geven de grillige eiken, witte berken en stokoude jeneverbesstruiken het landschap iets mysterieus. Tussendoor stop je op meerdere plekken voor iets lekkers.

Bekijk hier hoe het fietsarrangement eruitziet.

Smaakvol fietsuitje

Culinair Rondje Sallandse Heuvelrug is elke woensdag tot en met zondag te fietsen. Je kan starten tussen 9.30 uur en 11.00 uur in Nijverdal. De kosten zijn €36,50 p.p. (excl. drankjes). Het fietsarrangement is in samenwerking met Lunchroom het Dunant, Hotel/Gasterij 't Losse Hoes, Grandcafé De Biester en Eetcafé De Droadnagel.