navigatie overslaan

Tweede plek voor Kinderboerderij Dondertman

  • 1 minuten leestijd

Waar ga je naartoe voor een leuk uitje in Overijssel? Volgens ANWB-leden zit je goed in Salland. In de ANWB-verkiezing van het 'Leukste uitje van Overijssel' is Kinderboerderij Dondertman als tweede geëindigd.

Speelboerderij De Flierefluiter in Raalte is verkozen tot 'Leukste uitje van Overijssel'. Dat vinden tenminste tienduizenden leden van de ANWB, die hun stem uitbrachten in de verkiezing 'Leukste uitje van Nederland 2024'. Kinderboerderij Dondertman eindigt op de tweede plek, de derde plek is voor Dierenpark Taman Indonesia in Kallenkote.

De ANWB organiseert de verkiezing van het Leukste uitje van Nederland voor de 14e keer. Zij riepen leden op om van 21 juni 2023 tot en met 29 oktober 2023 te stemmen op hun favoriete uitje en hen te beoordelen op diverse criteria zoals klantvriendelijkheid, prijs/kwaliteit verhouding, sfeer en aanbod. Er is massaal gestemd. Op landelijk niveau wordt De Efteling gezien als het leukste uitje van Nederland, gevolgd door Toverland en Dierenpark Amersfoort.