navigatie overslaan

Recreatiekrant Rijssen-Holten is er weer

  • 1 minuten leestijd

De Recreatiekrant Rijssen-Holten is weer verschenen! Of je nu uit de omgeving komt of hier bent voor een kort of lang verblijf; pak de Recreatiekrant en ontdek wat Rijssen en Holten te bieden hebben.

Wanneer je staat te popelen om leuke dingen te ondernemen, mooie (monumentale) panden wil bezichtigen of op zoek bent naar een leuk terrasje waar je de rest van de middag kan blijven zitten: in de Recreatiekrant Rijssen-Holten vind je de informatie die je zoekt. De krant bevat 44 (!) pagina's bomvol met tips. Natuurlijk ontbreekt het overzicht met evenementen niet.

Nieuwsgierig?
Lees hier de recreatiekrant online

In Rijssen-Holten

omschrijving
omschrijving

Het eerste exemplaar van de Recreatiekrant Rijssen-Holten werd traditiegetrouw in ontvangst genomen door wethouder Erik Wessels. Inmiddels is de krant huis-aan-huis verspreid in Rijssen en Holten, ligt 'ie klaar voor je bij veel campings, vakantieparken en hotels en natuurlijk op de toeristische informatiepunten Tourist Info Kulturhus Holten, Tourist Info Natuurmuseum Holterberg, Tourist Info The Read Shop Rijssen, Tourist Info Rijssens Museum en Infopunt Twents Reggedal.

Ook leuk om te lezen