navigatie overslaan

Kom Happen & Stappen

  • 1 minuten leestijd

Voor wie van lekker eten en wandelen houdt is het nieuwe wandelarrangement Happen & Stappen in Holten een echte aanrader!

Happen & Stappen in Holten is terug. In een nieuw jasje wel te verstaan. De menukaart én de route is vernieuwd. Je kan onderweg kiezen of je 10, 14 of 17 kilometer wandelt. Welke afstand je ook kiest: deze culinaire wandeling over de Holterberg en door het coulisselandschap onder Holten is altijd een goed idee. Je start met een kopje koffie of thee met gebak. Vervolgens wandel je een mooie route van restaurant naar restaurant. Op vertoon van vouchers kan je aanschuiven voor een soepje, hoofd- en nagerecht. Of geef een wandelarrangement cadeau!

Wandelarrangement boeken

Het arrangement Happen & Stappen in Holten is in samenwerking met Echte Bakker Nijkamp, 't Losse Hoes, Grandcafé De Biester en Tastoe en is te wandelen op woensdag tot en met zondag tot en met 31 oktober 2024. Je kan het arrangement boeken aan de informatiebalie van Tourist Info Kulturhus Holten tijdens openingstijden. Hier kan je ook terecht voor een cadeaubon.