Het Overveen

In de nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen bij Rijssen vind je Het Overveen. Hier ben je aan het juiste adres voor dag- en verblijfsrecreatie.

Van een kopje koffie op het terras tot ontspannend weekje logeren op het platteland in kleinschalige appartementen of in de geheel nieuwe groepsaccommodatie! De kleinschaligheid is wat hen onderscheidt van grotere recreatiebedrijven. Een week bij het Overveen is een week ontspannen in de mooie natuur en genieten van de rust van het platteland.

Luxe plattelandsappartementen

Het Overveen beschikt over luxe plattelandsappartementen. Deze zijn van alle gemakken voorzien en volledig geschikt voor mindervaliden. De plattelandsappartementen zijn geschikt voor twee of vier personen. De ligging is uitstekend met een prachtig uitzicht op de Sallandse Heuvelrug. Rust en natuur vind je hier genoeg. Ook de mogelijkheid tot fietsen of wandelen is ruimschoots aanwezig. Denk alleen al aan alle dagrecreatieve activiteiten die het Overveen aanbiedt!

Direct achter de appartementen zijn de parkeerplaatsen en kan je je fiets overdekt stallen. Verder is er een wasruimte met wasmachine, droogmolen, strijkplank, strijkijzer en stofzuiger, waar tegen betaling gebruik van gemaakt kan worden.

Groepsappartement De Burght

Ook groepen tot 15 personen zijn van harte welkom in het prachtige groepsappartement van Het Overveen, genaamd De Burght.

Het schuine dak van de groepsaccommodatie, dat doorloopt tot aan de grond, is overdekt met sedum. Het wekt de illusie dat het gebouw opgaat in de 'nieuwe natuur' waarin het zich bevindt. En vandaar natuurlijk de naam 'De Burght'.

Het huis beschikt over een rolstoelvriendelijke slaapkamer inclusief badkamer. Daarnaast zijn ook alle overige 4 slaapkamers voorzien van een eigen badkamer op de begane grond. Op de verdieping bevindt zich een speel/slaapkamer en een 2 pers. slaapkamer met douche/toilet.

Vogelkijkhut

Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Het Overveen want zij beschikken over een indrukwekkende vogelhut die via hun eigen fiets- en wandelpad te bereiken is. Hier kan je diverse weide -watervogels spotten in het nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen. Ben je nieuwsgierig naar wat dit gebied allemaal te bieden heeft, lees dan het artikel: Koeien en maïs maken ruimte voor weidevogels en zeldzame kruiden