navigatie overslaan

Gastenboerderij Kosman

Gastenboerderij Kosman is een groepsaccommodatie gelegen in het toeristische Holten, provincie Overijssel. De accommodatie ligt aan het bosrijke gebied de Sallandse Heuvelrug. Waar vele toeristen gebruik maken van de uitgestrekte wandelpaden en vele fietsroutes. Verder is het ook een super plek voor mountainbikers. Kortom Holten is toeristisch gezien een plek voor jong en oud!

Gastenboerderij Kosman is ideaal voor familie- en/of vriendenreünies. Wandel- en fietsverenigingen kunnen in de omgeving hun hart ophalen. Instellingen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Aanpassingen voor mindervaliden zijn aanwezig. Het is de ideale plek om een weekend, midweek of week te verblijven. Gastenboerderij Kosman is een luxieuze groepsaccommodatie verdeeld in twee wooneenheden.

Elke wooneenheid biedt onderdak voor 12 personen en is op de volgende wijze ingedeeld:

Beneden: Entree met toegang tot een gezellig ingerichte woonkamer. Tevens beschikt de woonkamer over een open keuken. Vanuit de woonkamer kan men via terrasdeuren een mooi ingerichte tuin betreden. Voorzien van beukenhaag en landelijk tuinhuis. Per accommodatie is er een buiten spa beschikbaar met "hydro massage jets".

Aan de entree grenzen tevens twee 2-persoonskamers en een badkamer. De badkamer en één slaapkamer zijn zo ingericht dat deze toegang bieden aan minder valide mensen. Als laatste is aan de entree nog een apart toilet geplaatst.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn vier 2-persoonskamers gerealiseerd en twee badkamers voorzien van toilet. In de boerderij zijn folders aanwezig om u te informeren over tal van recreatiemogelijkheden in Holten en omgeving geschikt voor jong en oud.