navigatie overslaan

Camperplaats Holten

Camperplaats Holten ligt maar 1,5 km buiten het toeristische dorp Holten, vlak bij de Holterberg. Deze camperplaats ligt heerlijk rustig aan een landelijk weggetje. Op 300 meter afstand is een kleine supermarkt, een restaurant en een snackbar.

Op ongeveer 500 meter van de camperplaats ligt het gemeentezwembad Twenhaarsveld, waar je verkoeling kunt zoeken met mooi weer.

De camperplaats is voorzien van keurig nette en schone toiletten, douches, wastafels, wasmachine en droger. Ook is er een invalidedouche (alleen toegankelijk voor gasten die in het bezit zijn van een invalidekaart) en een kinderafdeling met badjes en een familiedouche. Ook zijn er een uitstort voor chemisch toilet en een milieustraat voor gescheiden afval. Wifi is gratis en ook in de boekenkast kun je iets te lezen uitzoeken.

Camperplaats Holten beschikt over 30 plaatsen en je kunt je aanmelden vooraan de weg in de receptie naast het woonhuis. Wanneer je één nacht verblijft dan kun je een envelop pakken onder uit de rode brievenbus of aanmelden bij de intercom aan de deur. Wanneer je een vast gemonteerde schotel antenne hebt is de ontvangst voor de tv op sommige plaatsen door de bomen wat moeilijker. Je kunt op de receptie altijd even overleggen voor een ander plekje met wel tv ontvangst.