navigatie overslaan

Op vakantie in eigen land, een midweekje er tussen uit of lekker een nachtje of twee weg? Daar hoort natuurlijk altijd een mooie accommodatie bij. Wil je wakker worden midden in de natuur? Neem je tent of caravan mee en kom naar de camping. Liever een luxe slaapplek? Ga dan voor een overnachting in een hotel, b&b of vakantiehuis. Als je met z'n allen komt zijn er diverse groepsaccommodaties waar je kan overnacht. Of kom gezellig naar de bungalowparken en geniet!

Verhalen Rijssen-Holten

Heel veel accommodaties in Rijssen-Holten

Stel je bezoek aan Rijssen-Holten niet langer uit! Ontdek de mooie natuur, prachtige wandel- en fietsroutes en vele bezienswaardigheden. Als klap op de vuurpijl sluit jij je bezoek af door lekker te blijven slapen. Een dagje Rijssen-Holten is leuk, maar een nachtje (of langer) blijven is nog veel leuker.

Wat je plannen ook precies zijn, Rijssen en Holten bieden je volop mogelijkheden om te overnachten. Zolang je wil en waar je maar wil. Er zijn echt prachtige plekken om te overnachten. Tour met je camper van camping naar camperplaats of kies voor de luxe van een Bed & Breakfast, chalet, hotel of vakantiehuis. Liever bij de boer op het platteland verblijven? Dat kan. Midden in de stad of dicht bij fiets- en wandelpaden? Ook dat kan. Eigenlijk kan je het zo gek niet bedenken of je vindt het in Rijssen-Holten. De overnachtingsmogelijkheden zijn eindeloos.